Volg hier je bestelling via de track & trace pagina

Over ons


Over Gadgetcar

Makes driving comfortable, wij zijn er van overtuigd dat het rijden nog leuker en comfortabeler kan. Daarom hebben wij een collectie samengesteld met de juiste gadgets, accessoires en schoonmaak producten. 

Gadgetcar is gevestigd in Dendermonde en heeft een webshop met een ruim aanbod, lage prijzen en goede klantenservice. Naast onze webshop hechten wij veel waarde aan auto's en testen wij wat er echt nodig is bij jouw auto. Ook zijn wij er van overtuigd dat een goede klantenservice voldoet tot dat de klant tevreden is. Gadgetcar is een liefhebber van auto's en wij maken het auto rijden handig en leuker!

Waarom Gadgetcar?
 Voor 23.59 uur besteld, morgen verwerkt 
 Niet goed? Geld terug!
 Onze klantenservice is tot 22:00 bereikbaar
 Retourneren binnen 14 dagen
✚ Klanten geven Gadgetcar een 9,1/10
 Gratis verzending in Nederland & België
 Track & Trace bij bestelling! 
    Our experience
    De ervaring die Gadgetcar heeft opgebouwd met lange ritten in de auto, is de basis voor ons. Jij als klant kunt er dus vanuit gaan dat wij weten wat je wilt, hoe je dit wilt en wanneer je dit wilt. Door de behoeftes die zijn opgedaan in de afgelopen jaren, staat er nu een webshop waar we trots op zijn en waarvan je kunt verwachten dat wij er zelf ook shoppen. De expertise voor onze webshop en producten liggen hoog, omdat we weten dat jij geen genoegen neemt met minder. Wij bieden pas producten aan op Gadgetcar.nl, als wij ze zelf naar tevredenheid kunnen gebruiken.